Beoordelingen Bouwmachines Caterpillar

4.3
Gemiddelde score van Caterpillar
62 beoordelingen
4.0
4.0 Prijs
4.3
4.3 Betrouwbaarheid
4.3
4.3 Onderhoud
4.5
4.5 Operatie
4.5
4.5 Gemakkelijke
Zoekresultaten: 62 beoordelingen
Filter
Voer uw beoordeling in
1.8
Graaflaadmachine Caterpillar 428f2
2018 Per jaar
9 feb 2021
1.0 Prijs
1.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
2.0 Operatie
1.0 Gemakkelijke
Ik kocht het nieuw. En letterlijk binnen een jaar verkocht ik het. De reden is eenvoudig, het valt uit elkaar. Met slechts 1500 werkuren voelde het aan als 15000. Trillingen in de transmissie, alle cilinders, kleppen en veel slangen begonnen te lekken bij de eerste vorst. Soms kwam er een geluid uit de pomp en begon de giek al bij 500 m/u te wiebelen op de hendelbevestiging, en nog veel meer kleine problemen die ik lang kan beschrijven. Over het algemeen kun je voor dit geld beter twee gebruikte tractoren kopen. Ik ben erg teleurgesteld, ik zal nooit meer een Caterpillar kopen en ik zou het niemand aanraden.
Lees meer...
5.0
Grader Caterpillar 120K
2007 Per jaar
20 okt 2020
5.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Geweldig in gebruik. De operator heeft minimale inspanning nodig - de bediening is eenvoudig ondanks de grote afmetingen van de machine. Onderhoud is een beetje prijzig, maar reparaties zijn niet vaak nodig.
4.6
Rupsgraafmachine Caterpillar 320 EL
2011 Per jaar
15 okt 2020
4.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
De machine is goed, maar vereist een professionele aanpak. Het is niet de moeite waard om een beginner achter het stuur te zetten; alleen een ervaren graafmachinist kan het werk goed doen. Met voldoende ervaring is deze machine zeer comfortabel en wendbaar, en kan deze als een juweeltje worden bediend.
4.8
Rupsgraafmachine Caterpillar 330D
2006 Per jaar
9 okt 2020
5.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
Snelle graafmachine. De cabine draait snel en de arm beweegt soepel. Ik zou graag een betere graafbak willen hebben. Reparaties waren kleinigheden. In 14 jaar tijd hadden we geen ernstige problemen. Wat kwaliteit betreft, staat het gelijk aan een JCB.
4.4
Minigraver Caterpillar 428
3 okt 2020
5.0 Prijs
4.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
4.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Een jaar geleden kocht ik de Caterpillar 428 mini-graafmachine. De eerste zes maanden verliepen probleemloos, maar recentelijk braken er 3 ringen in de hydraulische pomp op de plunjerassemblage van de schuine plaat. Ik heb een monteur laten komen en hij zei dat het probleem vrij eenvoudig op te lossen is. Op zijn aanbeveling heb ik een schijf voor het slijpen besteld en een plunjer met één ring.
4.4
Grader Caterpillar 120 М
2008 Per jaar
29 sep 2020
4.0 Prijs
4.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
4.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
De Caterpillar 120 М egalisator egaliseert de grond snel en van goede kwaliteit. Het lijkt niet zo moeilijk om te bedienen, maar het is beter om een ervaren operator achter het stuur te zetten. Over het algemeen is de Caterpillar-technologie geweldig, maar ik hou er niet van dat het duur is in onderhoud.
3.6
Mobiele graafmachine Caterpillar М318
2012 Per jaar
21 sep 2020
3.0 Prijs
4.0 Betrouwbaarheid
3.0 Onderhoud
4.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
Gekocht op een gebruikte marktplaats in Europa. Dit jaar is het één probleem na het andere. Ten eerste is het extreem moeilijk te starten bij strenge vorst. Het werd intensief gebruikt voordat het werd verkocht, dat is duidelijk, het begint langzaam uit elkaar te vallen maar regelmatig. Reparaties zijn niet goedkoop, dat zijn de belangrijkste minpunten. Wat betreft de voordelen, is de productiviteit goed.
3.8
Graaflaadmachine Caterpillar 444F2
21 aug 2020
5.0 Prijs
4.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
3.0 Operatie
3.0 Gemakkelijke
Ik heb de Caterpillar 444F2 graaf-laadcombinatie gehuurd. Ik heb veel enthousiaste recensies gehoord over dit apparaat. Maar toen ik er zelf mee begon te werken, zag ik meteen de tekortkomingen. Ten eerste belemmeren de enorme voorwielen het volledige zicht op de bak vanuit de cabine. De hydraulica is zwak - simpelweg onvoldoende voor het gewicht van deze machine. Wat betreft de kwaliteit van de assemblage en het comfort in de cabine, daar valt niets op aan te merken.
4.4
Bulldozer Caterpillar D4 K2
1989 Per jaar
9 aug 2020
4.0 Prijs
4.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
Opmerkelijk genoeg werkt het nog steeds en doet het goed. We proberen het echter niet te vaak te gebruiken, omdat nieuwere machines zuiniger zijn en deze verslindt diesel zonder mededogen. Maar als er een tekort is aan apparatuur, kan het gebruikt worden voor zwaar werk en doet het zijn werk goed. De bediening is natuurlijk heel eenvoudig, perfect voor beginners in de bulldozerwereld.
3.8
Graaflaadmachine Caterpillar 444
8 aug 2020
4.0 Prijs
3.0 Betrouwbaarheid
2.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Onze Caterpillar 444-model hebben we al meer dan twee jaar in gebruik. We moesten een aandrijfas vervangen, maar de reparatie werd onder garantie uitgevoerd. De wiellader zelf gebruiken we bijna elke dag. De werkschema's duren minimaal 10 uur. Zelfs bij zeer koud weer blijft de machine werken. Als we naar de nadelen kijken, dan is volgens mijn ervaring de belangrijkste de kostprijs van originele onderdelen.
Wilt u uw voertuigbeoordeling achterlaten?
Voer uw beoordeling in