Beoordelingen Bouwmachines Komatsu

4.2
Gemiddelde score van Komatsu
35 beoordelingen
4.1
4.1 Prijs
4.3
4.3 Betrouwbaarheid
4.0
4.0 Onderhoud
4.4
4.4 Operatie
4.4
4.4 Gemakkelijke
Zoekresultaten: 35 beoordelingen
Filter
Voer uw beoordeling in
2.4
Graaflaadmachine Komatsu WB93r
2008 Per jaar
9 mrt 2023
3.0 Prijs
2.0 Betrouwbaarheid
2.0 Onderhoud
3.0 Operatie
2.0 Gemakkelijke
Hallo. Kunt u mij alstublieft vertellen wat het probleem kan zijn? De machine werkt normaal in stationair toerental, maar houdt ermee op bij belasting.
4.0
Bulldozer Komatsu D155A-5
2016 Per jaar
8 mei 2021
3.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
3.0 Onderhoud
4.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Ik wil graag de tekst van de review van een specifieke machine vertalen.
Machine merk en model: Komatsu D155A-5

Review tekst:
Ik wil graag de superhandige transmissie (hydrauliek) en comfortabele chauffeurscabine benadrukken. Het presteert goed tijdens het werk. Als minpunten wil ik de dure onderdelen en componenten noemen. Het is beter als de machine niet kapot gaat, want het kan kostbaar zijn.
Lees meer...
4.8
Bulldozer Komatsu D85PX-15E0
2007 Per jaar
6 mei 2021
4.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Goede machine, goed functionerend, handig en van goede kwaliteit. Het bedienen is duidelijk en intuïtief, en het past zich snel aan, zelfs als je nog nooit eerder op een Japans model hebt gezeten.

Over het algemeen ben ik tevreden met het bedienen van deze machine. Ondanks de jaren is de technische staat normaal en met normaal onderhoud hoop ik dat er niets mis zal zijn.
4.6
Bulldozer Komatsu D85A-21E
2000 Per jaar
4 mei 2021
5.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
4.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Onze Komatsu is al meer dan 20 jaar oud, je kunt zien dat het een oude machine is, maar de leeftijd heeft geen invloed gehad op zijn levensduur. Het belangrijkste is om niet lui te zijn en niet te bezuinigen op het vervangen van olie en het laten onderhouden door competente experts. Komatsu is niet het geval waarbij je moet besparen. Goed materiaal vereist goed onderhoud)
3.4
Bulldozer Komatsu D31P-20
1995 Per jaar
3 mei 2021
4.0 Prijs
3.0 Betrouwbaarheid
3.0 Onderhoud
3.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
Op het bedrijf werkte een oud bulldozer, we hebben hem overgekocht van een bouwbedrijf. Het was behoorlijk versleten, maar het was goedkoop, alles knarst, hydrauliek lekt, het is onmogelijk om iets zwaars op te tillen, het verbruikt veel brandstof. Ik heb geen enkele indrukwekkende kwaliteit gezien.
4.8
Bulldozer Komatsu D155AX-6
2010 Per jaar
1 mei 2021
5.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
4.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
We hebben onze Komatsu in 2018 verkocht. Na 8 jaar intensief gebruik is de motor in perfecte staat gebleven. Vloeistoffen werden op tijd ververst en het onderhoud werd op tijd uitgevoerd. We waren tevreden met de machine en hebben snel een dankbare koper gevonden.
3.6
Bulldozer Komatsu D275А-5М
2006 Per jaar
29 apr 2021
4.0 Prijs
3.0 Betrouwbaarheid
3.0 Onderhoud
4.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
De machine is gewoon. Ik heb twee jaar lang met de Komatsu D275А-5М gewerkt en ik kan zeggen dat het qua prestaties niet beter is dan andere merken, zoals Cat of Liebherr bijvoorbeeld. Het beweegt stijf met schokken en rukken bij het draaien. Na 600 bedrijfsuren moest ik de handmatige regelaar van de snelheid vervangen, en na 9000 bedrijfsuren moest de afdichting van de waterpomp worden vervangen.
4.4
Bulldozer Komatsu D 65PX 12
2006 Per jaar
27 apr 2021
4.0 Prijs
4.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Indrukken van de Japanner zijn goed, de machine gaat zelden kapot. Enkele nadelen zijn de lage kwaliteit van sommige mechanismen en onderdelen. Er zijn lekkende slangen, er was een vervanging van de olietoevoerleiding, die kan worden gerepareerd door het te vervangen door op maat gemaakte (goedkopere en betrouwbare) onderdelen. Voor 10.000 hebben ze een hydraulische tank gelast en er ontstond een scheur, plus er was een vervanging van de overdrukventiel (hydrauliek).

Maar dat is eigenlijk alles, de machine werkt snel en is altijd in staat om met belastingen om te gaan. Wat betreft comfort, op basis van werkervaring, is er een wereld van verschil met oudere machines, de Japanners zijn altijd op topniveau.
Lees meer...
4.6
Bulldozer Komatsu D65EX
2012 Per jaar
25 apr 2021
5.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
5.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
Werken in een steengroeve, eerlijk van dienst tot dienst, bij normaal onderhoud spaart de bulldozer ons niet, we hebben altijd ons best gedaan. Gedurende drie jaar hebben we geen enkele ernstige opmerkingen over de machine, hij kon gemakkelijk en behendig omgaan met het uitgraven van elke omvang en aard. Het egaliseren en opruimen van het terrein enzovoort. De kracht is voldoende, draaiuren: 8000.
Wilt u uw voertuigbeoordeling achterlaten?
Voer uw beoordeling in
Komatsu PC60 rupsgraafmachine Komatsu PC60 US$ 7.500 Rupsgraafmachine 2020 6000 kg China, He Fei Shi
Komatsu PC60-8 rupsgraafmachine Komatsu PC60-8 prijs op aanvraag Rupsgraafmachine 2019 1775 m/u China, He Fei Shi
Komatsu PC350 rupsgraafmachine Komatsu PC350 US$ 30.000 Rupsgraafmachine 2018 1850 m/u China, He Fei Shi