Beoordelingen Bouwmachines MAN

4.1
Gemiddelde score van MAN
10 beoordelingen
4.0
4.0 Prijs
4.0
4.0 Betrouwbaarheid
4.1
4.1 Onderhoud
4.1
4.1 Operatie
4.1
4.1 Gemakkelijke
Zoekresultaten: 10 beoordelingen
Filter
Voer uw beoordeling in
2.0
Betonmixer MAN TGM 40.400
2009 Per jaar
9 okt 2020
2.0 Prijs
2.0 Betrouwbaarheid
2.0 Onderhoud
2.0 Operatie
2.0 Gemakkelijke
We hebben een MAN betonmixer met een turbomotor. Helaas hebben we constant problemen met de motor na 200.000 km rijden. Het lijkt erop dat zijn levensduur al lang op is. De machine heeft ons erg teleurgesteld.
4.8
Betonmixer MAN TGS 32.420
2018 Per jaar
4 sep 2020
5.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
We hebben de vloot van ons bedrijf uitgebreid met een gloednieuwe MAN TGS 32.420 betonmixer uit 2018. Deze machine is milieuvriendelijk (euro 6), wendbaar en betaalbaar in onderhoud. Hij heeft zichzelf al binnen het eerste jaar terugverdiend! Ik raad hem aan voor zakelijk gebruik.
4.6
Betonmixer MAN TGS 35.400
2009 Per jaar
3 sep 2020
4.0 Prijs
4.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Wij werken nu al bijna 10 jaar met onze MAN TGS 35.400 mixer (gekocht vanuit de showroom). Het is een goede machine. Het onderhoud van de mixer is eenvoudig. We zijn een paar keer naar de garage geweest, maar niets ernstigs. We hebben een keer olie vervangen en een tweede keer remblokken.
4.6
Betonmixer MAN TGS 41.400
2009 Per jaar
8 aug 2020
4.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
Uitstekende betonmixer. Ik werkte eerder op een Maz. Het verschil is aanzienlijk ten gunste van de MAN. Het voertuig is wendbaar, brandstofverbruik is normaal. In de cabine is het wel wat krap, maar voor stadsritten is het geschikt.
5.0
Betonmixer MAN TGS 33.360
2012 Per jaar
21 jul 2020
5.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
De beste keuze als je op onze versleten wegen moet rijden. De cabine is ruim genoeg. De klimaatregeling werkt uitstekend, wat belangrijk is voor degenen die gedwongen zijn om in hitte te werken.
2.0
Betonmixer MAN TGM 26.340
2012 Per jaar
2 jul 2020
2.0 Prijs
2.0 Betrouwbaarheid
2.0 Onderhoud
2.0 Operatie
2.0 Gemakkelijke
Afschuwelijke machine waar altijd wel iets aan kapot gaat. Wij zijn de tweede eigenaars, maar in de 3 jaar dat we hem gebruiken hebben we al de schokdempers vervangen, onderstelreparaties uitgevoerd en nog veel meer. De reparaties hebben al een behoorlijk deel van het bedrijfsbudget opgeslokt. We hebben hem te koop gezet.
4.6
Betonmixer MAN TG 360 A
2004 Per jaar
15 mei 2020
5.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
4.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
We gebruiken de mixer in de hoofdstad, waar we constant in de file moeten staan tijdens de spits. De automatische versnellingsbak is een redder. De auto heeft al meer dan 500.000 km gereden. Er zijn geen ernstige storingen geweest. Hoewel we een keer de motor moesten repareren vanwege slechte diesel.
4.0
Betonmixer MAN TGS 32.400
2008 Per jaar
27 feb 2020
4.0 Prijs
4.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
4.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
Handige mixer voor korte afstanden. Qua technische specificaties staat alles op hoog niveau. De machine is krachtig en het brandstofverbruik is normaal. Ik herinner me geen ernstige storingen. Het belangrijkste is om kwaliteit brandstof te tanken.
4.2
Betonmixer MAN TGA 18.360
2007 Per jaar
9 jan 2020
4.0 Prijs
4.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
4.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Vroeger werd onze machine gebruikt als een koelkast. In 2013 hebben we het omgebouwd tot een betonmixer. Over het algemeen is de machine redelijk goed, met een goede service in ons land (betaalbaar). Maar hij heeft veel brandstof nodig.
4.8
Betonmixer MAN TGM 26 290
2011 Per jaar
7 jan 2020
5.0 Prijs
4.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
We hebben zo'n betonmixer uit Europa besteld. Voordat we hem in gebruik namen, moesten we eraan werken. De reparatie was niet erg duur. De machine is zuinig qua brandstof. Gemakkelijk te gebruiken voor werk. Kortom, we zijn allemaal tevreden.
Wilt u uw voertuigbeoordeling achterlaten?
Voer uw beoordeling in
MAN betonmolen MAN veiling Betonmolen 2005 Verenigde Arabische Emiraten, Dubai