Beoordelingen Bouwmachines XCMG

3.8
Gemiddelde score van XCMG
20 beoordelingen
4.3
4.3 Prijs
3.6
3.6 Betrouwbaarheid
3.8
3.8 Onderhoud
3.7
3.7 Operatie
3.7
3.7 Gemakkelijke
Zoekresultaten: 20 beoordelingen
Filter
Voer uw beoordeling in
2.2
Mobiele kraan XCMG QY25K
2010 Per jaar
22 okt 2020
4.0 Prijs
1.0 Betrouwbaarheid
2.0 Onderhoud
2.0 Operatie
2.0 Gemakkelijke
Als je graag sleutelt aan zwaar bouwmateriaal, pak dan zeker deze "wonderbaarlijke" machine van de Chinese industrie. De kraan valt bijna letterlijk uit elkaar voor je ogen!...
4.0
Mobiele kraan XCMG QY70K
2013 Per jaar
21 okt 2020
5.0 Prijs
4.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
4.0 Operatie
3.0 Gemakkelijke
Wij verhuren machines en we hebben 3 XCMG QY70K kranen. Alle machines zijn uit het jaar 2013. Ze waren zeer economisch geprijsd.
4.8
Mobiele kraan XCMG QY30T
2019 Per jaar
15 okt 2020
5.0 Prijs
4.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
De nieuwe machine ziet er perfect uit en werkt perfect. Het kan gemakkelijk omgaan met belastingen en heeft een lage brandstofconsumptie. Eerlijk gezegd ben ik er erg blij mee.
2.0
Mobiele kraan XCMG QY25K
2014 Per jaar
1 okt 2020
2.0 Prijs
2.0 Betrouwbaarheid
2.0 Onderhoud
2.0 Operatie
2.0 Gemakkelijke
Ik zal de tekst van de beoordeling van een specifieke machine geven en die naar het Nederlands vertalen. Het merk en model van de machine is XCMG QY25K.

Review tekst:
En je zou zeggen dat dit een model van 2014 is. Het lijkt wel oude rommel. Je moet constant iets aandraaien en alles rammelt. De cabine is ongemakkelijk. Het besturen is slechts normaal, maar alles is erger dan je kunt bedenken.
5.0
Mobiele kraan XCMG QY100
2007 Per jaar
17 aug 2020
5.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Ik zal je vertellen over de kraan als operator. De techniek is eenvoudig, dus het is geschikt voor ervaren operators. Alles is in orde met de productiviteit.
5.0
Mobiele kraan XCMG QY50K
2019 Per jaar
16 aug 2020
5.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Krachtige 50-tonner. Ik heb als operator met deze machine gewerkt. Goed gebouwd, comfortabel, goede prestaties.
4.0
Mobiele kraan XCMG QY50
2006 Per jaar
14 aug 2020
5.0 Prijs
3.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
4.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
Voor goedkoop huren is dit de optimale keuze. De montage is onbetrouwbaar, dat is meteen zichtbaar, maar het verbruikt brandstof relatief zuinig.
2.4
Mobiele kraan XCMG Q70K
2018 Per jaar
12 aug 2020
3.0 Prijs
2.0 Betrouwbaarheid
2.0 Onderhoud
2.0 Operatie
3.0 Gemakkelijke
Kort gezegd kan ik na een maand gebruik zeggen dat de verf van de installatie helemaal zal afbladderen en dat alle slangen zullen gaan lekken na twee maanden...
4.0
Mobiele kraan XCMG QY70K
2006 Per jaar
31 jul 2020
4.0 Prijs
4.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
4.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
Een beetje beter dan ons gammel spul, maar nog ver verwijderd van topkwaliteit. Het breekt regelmatig, maar is tot nu toe niet duur om te repareren, omdat het een Chinees merk is en het vinden van onderdelen niet moeilijk is.
3.8
Mobiele kraan XCMG QY50KA
2006 Per jaar
2 jul 2020
5.0 Prijs
4.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
4.0 Operatie
2.0 Gemakkelijke
Vogelhuisje ongemakkelijk, het zou ruimer zijn gewenst. Treden breder maken. Anders werkt de kraan volgens mij prima.
Wilt u uw voertuigbeoordeling achterlaten?
Voer uw beoordeling in
XCMG GR1803 grader XCMG GR1803 US$ 89.900 Grader 2018 2768 m/u Oekraïne, Chernivtsi
XCMG ZL50G wiellader XCMG ZL50G US$ 59.000 Wiellader 2018 1838 m/u Oekraïne, Kyiv